به گزارش همشهری آنلاین بوسیله نقل از ایسنا، حکیم سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت گفت: در ایام همه گیری بیماری کووید-۱۹ تو سرزمین ضرورت پاس نکات بهداشتی در کاباره ها و مراکز طبخ خوردنی از اهمیت ویژه ای برخوردار است بنابراین توصیه ما به آدم این است که به طور کلی تقلا کنند به کاباره نروند و از مراکزی که طبخ غذای بیرون بر دارد موعظه غذا دهند.
وی افزود: داخل قیافه داشتن بیماری مبنا ای اکیدا از روبیدن به رستوران ها خودداری کنند. از پیشگاه درون رستوران هایی که بیش از ظرفیت ۵۰ درصدی خود استفاده می کنند و یا جهیز تهویه نامناسب دارند اجتناب کنید.
لاری امتداد داد: از میزهای غذاخوری که پوشش یکبارمصرف دارند، استفاده کنید. نیز شست وشو و ضدعفونی کردن دست ها را قبل و بعد از صرف طعام فراموش نکنید. برای اندرز نوشیدنی کنار طعام حتما نوشیدنی های بسته بندی شده پند دهید و از نی های یکبارمصرف ودیعه بندی شده و یا لیوان یکبارمصرف استفاده کنید.
وی افزود: نمک، فلفل و سماق باید داخل بسته های یک نفره سرو شود و از نمکدان و نظایر آن بوسیله هیچ عنوان استفاده نکنید. در عارض تمایل صرفا سالاد و سبزیجات دارای بسته بندی یکبارمصرف دارای مجوز پند دهید و همچنین از صیقل وجه نقد به طور جد خودداری و از وسیله کارتخوان استفاده کنید.
وی افزود: داخل قیافه داشتن بیماری مبنا ای اکیدا از روبیدن به رستوران ها خودداری کنند. از پیشگاه درون رستوران هایی که بیش از ظرفیت ۵۰ درصدی خود استفاده می کنند و یا جهیز تهویه نامناسب دارند اجتناب کنید.
لاری امتداد داد: از میزهای غذاخوری که پوشش یکبارمصرف دارند، استفاده کنید. نیز شست وشو و ضدعفونی کردن دست ها را قبل و بعد از صرف طعام فراموش نکنید. برای اندرز نوشیدنی کنار طعام حتما نوشیدنی های بسته بندی شده پند دهید و از نی های یکبارمصرف ودیعه بندی شده و یا لیوان یکبارمصرف استفاده کنید.
وی افزود: نمک، فلفل و سماق باید داخل بسته های یک نفره سرو شود و از نمکدان و نظایر آن بوسیله هیچ عنوان استفاده نکنید. در عارض تمایل صرفا سالاد و سبزیجات دارای بسته بندی یکبارمصرف دارای مجوز پند دهید و همچنین از صیقل وجه نقد به طور جد خودداری و از وسیله کارتخوان استفاده کنید.
- ۹۹/۰۸/۱۶